Ubiquiti Amplifi HD: Test og anmeldelse

Denne gang kommer Amplifi HD fra Ubiquiti under kærlig behandling. Dette produkt består af en wifi-router med to tilhørende MESH-extenders samlet i et kit.

Til en pris på omkring 3000 kr for kittet er det bestemt en løsning i den dyre ende, men får man så noget for pengene?

 

Ja! Det mener jeg man gør. Jeg er meget imponeret over hvor nemt det er, at installere Amplifi HD, og ikke mindst hvor god ydelse man får ud af systemet.

Det kører klippestabilt, og efter flere ugers brug har jeg overhovedet ikke oplevet problemer med at klienter falder af wifi.

Ubiquiti har tænkt over designet, såvel som strømforbruget som med omkring 5 uWh/MB er det laveste jeg endnu har målt. Flot!

Se hele anmeldelsen her:

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

4 meninger om “Ubiquiti Amplifi HD: Test og anmeldelse”

 1. Måske et dumt spørgsmål
  Men kan jeg selv definere en mac adresse til routeren på WAN siden? (For at slippe for at genregistrere hos min udbyder)
  Tak for nogle super dybdegående tests.

  1. Det kan man på nogle modeller, men mig bekendt låser udbydere ikke til MAC adresse længere. Fullrate gør i hvert fald ikke. Men du skal nok vente til DHCP leaset udløber før der kommer forbindelse igennem. Prøv at sætte udstyret til om aftenen og se om ikke det virker næste morgen.

 2. Hej

  super informative film. Har lige leget med Cisco Meraki access point. Ved godt det er en meget erhvervsorienteret løsning. Men softwaren er super fed.

 3. Hej Steen,

  Super anmeldelse. Dette kunne også være fedt med en test af det nye ASUS Lyra Mesh WiFi. Er det noget du har i tankerne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *