Formålet

Hej og velkommen til dette lille hjørne af internettet.

Nørd’o’teket er stedet hvor jeg skriver om teknologi.

Som nørd har det altid irriteret mig, at niveauet i tekniske artikler i mainstream medier er for lavt. Lavt i en grad hvor forståelsen af indholdet lider under det. Man kan selvfølgelig gå til kilden, men det er nu engang de færreste der orker at gennemlæse en 1000vis af sider lang standard.

Mit mål er derfor at skrive artikler som går noget mere i dybden end hvad det normalt er tilfældet på medier rundt omkring, men stadig med et praktisk islæt. Du risikerer at møde en formel eller to!

Du skulle meget gerne lære noget som læser, og samtidig forsøger jeg at skrive i en let og humoristisk stil, der gør at man ikke keder sig halvt ihjel.  Det er op til dig, kære læser, at vurdere om jeg lykkedes med dét projekt.

Jeg har skarpe holdninger til samfundet, og kommer derfor til tider også til at fare i blækhuset med indlæg der vedrører politiske emner. Det er dog vigtigt at fastslå, at denne blog er ikke et politisk forum – teknikken er i højsædet!

Feedback er altid meget velkommen.

Se også Nørdotekets Youtube kanal hvor jeg vil forklare ting gennem videoer

cropped-wifi_measurement.jpg

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

3 meninger om “Formålet”

 1. Hej Steen

  Tak for en interessant blog. Jeg har nu trevlet dine indlæg igennem og er blevet en del klogere på både wifi og DSL! Jeg fandt dig via din IoT-artikel i Computerworld. Her nævner du, at du overvejer at skrive om dit IHC/RPI setup. Jeg er i gang med at renovere huset og i den forbindelse havde jeg netop tænkt mig at lave en IHC-løsning baseret på en RPI. Først havde jeg tænkt blot at bruge RPI’en med almindelige relæer, men efter at være faldet over denne side https://www.facebook.com/ihccaptain/ hælder jeg til også at gå IHC-vejen. Philips Hue bliver nok også en del af projektet og endelig skal det på sigt også kunne styre Genvex’en, så der fx ikke bliver problemer med undertryk i huset, når brændeovnen er i brug (styret via sensorer og med mulighed for manuel override). Nå, det blev en længere smøre – men mit ærinde var egentligt blot at stemme i med en opfordring til at du gør alvor af artiklen om dit IHC/RPI setup. Jeg er mere end spændt på, hvordan du har strikket det sammen 🙂

  Endnu en gang tak for interessant læsning.

  Mange hilsner
  Torben Nielsen

 2. Kære Steen,
  Tak for en masse spændende artikler.
  Du skrev på et tidspunkt om test af Linksys toprouter Ea 9500 og vil bare sige, den er ventet med spænding.

  Et forslag til fremtidige artikler kunne være omkring opsætning og optimering af routere, hvis noget sådan er muligt.
  Endnu en gang tak for en masse god underholdning.

  Mange hilsner
  Jan

 3. Hej Steen

  Jeg har med stor interesse fuldt dine artikler vedr. Routere / AP.

  Det kunne dog være intresandt, hvis du har mulighed for for at lave en artikel om muligheden for at optimere sit mobile bredbånd, her tænker jeg på lte cat. 6, Carrier aggregation m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *